MAXTV.gr

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», σας προσκαλεί στην παρουσίαση του 1ου τεύχους του περιοδικού « ελεύθερη σκέψη» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19.00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης, Κωλέττη 3, Ναύπλιο.

Ομιλητές:

-Χριστίνα Ζώνιου, διδάσκουσα ως μέλος Ε.Ε.Π, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

-Δέσποινα Μπαράτση , Φιλόλογος

-Νικόλαος Μπουμπάρης , Φιλόλογος, Πρόεδρος Σ.Φ.Α

-Βασίλειος Τσιλιμίγκρας , Πρόεδρος Εφορευτικού Συμβουλίου, Δ.Κ.Β Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»
Συγγραφείς του περιοδικού

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου, πιστεύοντας ότι έχει την υποχρέωση να διεκδικεί σημαντικό ρόλο στα πνευματικά και κοινωνικά δρώμενα, ώστε ν’ ανταποκρίνεται στο αίτημα για πνευματική και γενικότερα πολιτιστική πρόοδο της κοινωνίας, αποφάσισε την έκδοση περιοδικού με τίτλο «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Ελπίζει η προσπάθεια αυτή να αποδώσει καρπούς και το περιοδικό ν’ αποτελέσει μια σπίθα πνευματικής προόδου μέσα από την ανταλλαγή απόψεων,την κοινοποίηση πνευματικών δημιουργημάτων και την προβολή νέων εξελίξεων. 

Το περιοδικό αφορά την Τέχνη, την Επιστήμη και τη Φιλοσοφία. Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους που μπορούν και θέλουν να συμβάλουν στην ανασυγκρότηση του πνευματικού και πολιτιστικού διαλόγου σε μια εποχή πολύμορφης κρίσης της κοινωνίας.

Η έκδοση του περιοδικού έγινε με δαπάνη της Βιβλιοθήκης και διανέμεται δωρεάν.

Related posts