MAXTV.gr

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με ομόφωνη απόφασή του, εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του και διαμαρτύρεται εντονότατα για την προαποφασισμένη μεταφορά της Δ.Ο.Υ. Άργους Μυκηνών στα διοικητικά όρια του Δήμου Ναυπλίου. 

Εκτιμά ότι η ενεργοποίηση μιας τέτοιας απόφασης αποδυναμώνει τις οικονομικές υπηρεσίες της ΔΟΥ Άργους Μυκηνών , με σημαντικές επιπτώσεις στην επιχειρηματική, παραγωγική και οικονομική δραστηριότητα και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη του Δήμου και θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι θα αναγκάζονται να καλύπτουν μεγαλύτερες αποστάσεις, δυσχεραίνοντας έτσι τις μετακινήσεις τους.

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει κανένα στοιχείο αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του φορολογικού συστήματος, και επιπλέον η ΔΟΥ Άργους Μυκηνών εξυπηρετεί έναν Δήμο πολύ μεγαλύτερο από αυτόν του Δήμου Ναυπλίου και επιβάλλεται η διατήρηση της για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Γνωρίζουμε ότι στην πόλη μας συντελείται σταθερά μια αποψίλωση από δομές και υπηρεσίες και αναρωτιομάστε αν υπάρχει κάποιου είδους σχεδιασμός και που αυτός αποσκοπεί.

Εκ του ΔΣ.

Related posts