MAXTV.gr

Σοβαρή είναι η κατάσταση του ενός τραυματία από τους δυο συνολικά Ρομά που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου έχοντας δεχθεί σκάγια από πυροβολισμούς με καραμπίνες στο κεφάλι, μετά τα αιματηρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Οι άγνωστες μέχρι στιγμή διαφορές δυο οικογενειών οδηγήσαν τους δυο πρωταγωνιστές των επεισοδίων να βγάλουν τα όπλα και να πυροβολήσουν ο ένας εναντίον του άλλου. 

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, με δεκάδες συγκεντρωμένους, όταν κάποιος Ρομά προσπάθησε να πατήσει με το όχημά του έναν ομόφυλό του από την αντίπαλη οικογένεια και τότε κάποιος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε (στον αέρα λένε αυτόπτες μάρτυρες) προκαλώντας τρόμο σε ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε κατοίκους της γύρω περιοχής που έντρομοι προσπάθησαν να καλυφθούν από τα πυρά.   

Αργά το απόγευμα οι θεράποντες ιατροί διασωλήνωσαν τον έναν πιο σοβαρά τραυματία που φέρει τραύματα από σκάγια σε κεφάλι και λαιμό και έκριναν επιβεβλημένη την διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και την Ασφάλεια Ναυπλίου βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την υπόθεση, ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δυο οικογενειών.

Related posts