MAXTV.gr
ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΩΡΑΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αποχώρησε η Ελένη Τσίρου – Μακρή από το Δ.Σ. του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου

Aκολουθεί η αναρτησή της.

Δυστυχώς η συμμετοχή μου στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου τελειώνει σήμερα .

Οι λόγοι που με ώθησαν σε αυτή την απόφαση είναι καθαρά λόγοι ευθιξίας και αξιοπρέπειας .

Πορεύθηκα πάντα στην ζωή μου με γνώμονα την ειλικρίνεια, διαφάνεια, τιμιότητα αλληλεγγύη , με αίσθημα προσφοράς . Αυτοί άλλωστε ήταν και οι λόγοι για τους οποίους ζήτησα από τα μέλη του συλλόγου μας να με τιμήσουν.

Στόχος μου ήταν όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχω στο συμβούλιο μας , η ενότητα των μελών μας , η εξωστρέφεια , η συμμετοχική διαδικασία όλων των μελών , η εξεύρεση λύσεων στα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα του κλάδου μας , κατά το μέρος του δυνατού, προκειμένου να κάνουμε ευκολότερο το «επιχειρείν» και το εμπόριο στην πόλη μας για όλους . Θέλω να πιστεύω, ότι η συμμετοχή μου βοήθησε στην βελτίωση των δράσεων του συλλόγου μας τα τελευταία έτη.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη που με τίμησαν με την ψήφο τους και με επέλεξαν ως εκπρόσωπό τους δυο φορές στο Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας.

Οι εκλογές του ΕΣΝ έγιναν με πραγματική συμμετοχή των μελών μας και αυτό καταδεικνύει την διάθεση και επιθυμία όλων για συμμετοχή στις δράσεις του συλλόγου και υποστήριξη της εθελοντικής αυτής προσπάθειας.

Εύχομαι στα μελη του ΔΣ καλή συνέχεια , καλή δύναμη στο έργο τους , με πολλές δράσεις του συλλόγου στην πόλη μας.

Με εκτίμηση

ΤΣΙΡΟΥ ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ

Related posts