MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕ Ερμιονίδας:«Λευκή» (0-0) ισοπαλία με την ΑΕΡ Αφάντου

Η ΑΕ Ερμιονίδας αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου, την Κυριακή (25/02), στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας, παίζοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι με απουσίες, παρουσίασε ξανά συμπαγές και δεμένο σύνολο, ειδικά σε συνθήκες άμυνας, ενώ όποτε χρειάστηκε, επενέβη ο Πονηρός. Οι παίκτες έδωσαν πολλές μάχες σε όλες τις γραμμές (άμυνα, μεσαία γραμμή, επίθεση), απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, με ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. Στη δημιουργία και επιθετικά, η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει και με άμεση μετάβαση, αλλά τις περισσότερες φορές, όταν έπρεπε να γίνει σωστή πάσα-σέντρα ή τελική, αυτό δε συνέβη με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και δύναμη…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τη φιλοξενούμενη να έχει μια μικρή υπεροχή στην κατοχή της μπάλας και τις κερδισμένες μονομαχίες, αλλά οι παίκτες κατάφεραν να κλείνουν τους χώρους. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν προϋποθέσεις για να απειλήσουν είτε με στατικές φάσεις, ατομικές προσπάθειες και σουτ, είτε μετά από λανθασμένες ενέργειες στις άμυνες.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση για να φτάσουν σ’ ένα γκολ, που μπορούσε να τους έδινε και τη νίκη, έχοντας ξανά… ισορροπία στις προσπάθειές τους. Η ΑΕ Ερμιονίδας ανέβασε και άλλο τις γραμμές της, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, αμφότεροι οι δυο αντίπαλοι έψαχναν τη… στιγμή τους, αλλά στις φάσεις που έγιναν, «μίλησαν» και οι άμυνες.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Τάσιος, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Ψύχας, Τριμπόνιας, Σκρίντα, Ντινόπουλος, Ζεκιράι, Οικονομίκος (79’ Αλεξανδρής).

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας): Τζάβαρης, Κορλός, Σταματούλλας (58’ Κιοσέογλου), Λεσάι, Φερεντίνος, Αντωνίου (78’ Σπάχιου), Λαθούρης, Γκέτσι, Νόνης, Ζέλεφ.

Related posts