MAXTV.gr

Με πρωτεργάτη τον Ακούραστο Μαχητή της καθημερινότητας και της ανάπτυξης της Ερμιόνης – Ερμιονίδας Αντιδήμαρχο Δαμιανό Κουτούβαλη για μια ακόμη χρονιά η Ερμιόνη έλαμψε τις Γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων!

Ο Δαμιανός Κουτούβαλης δείχνει πρώτος τον δρόμο της δουλειάς και του εθελοντισμού απο μικρό παιδί…Σήμερα Αντιδήμαρχος με θεσμικό ρόλο   , κρεμασμένος επάνω στις σκαλωσιές, σκαρφαλώνοντας σε κολώνες και ταράτσες, ξεπερνώντας με κέφι , φιλότιμο και πολλή δουλειά όλες τις δυσκολίες κι έχοντας στο πλευρό του όλους τους άξιους εθελοντές συνδημότες μας, ομόρφυναν και άλλαξαν την όψη της Ερμιόνης αυτές τις γιορτινές ημέρες!

Φτιάξαμε ένα μικρό οπτικοακουστικό υλικό που είχε εξασφαλίσει το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ στα χέρια του απο την πρώτη ημέρα των εργασιών, επιτόπιο αποκλειστικό ρεπορτάζ με εικόνα και ήχο και δείχνει αρκετούς από τους φιλότιμους Ερμιονίτες εθελοντές που δούλεψαν σκληρά για στολιστεί η Ερμιόνη.Ο Δημος και οι εθελοντές δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό για να χαρούν τα παιδιά μας αλλά και οι μεγαλύτερες ηλικίες τις όμορφες ημέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς !

Όπως θα δείτε και στο βίντεο όλες αυτές οι εργασίες έγιναν με την παρουσία και την επίβλεψη του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου όπου ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές της πόλης!

Θα είναι παράλειψή μας να μην αναφέρουμε κάποια ονόματα εθελοντών και να μας συγχωρήσουν όσοι και όσες ξεχάσαμε να αναφέρουμε σε αυτή την ανάρτηση.

Πολύτιμη βοήθεια(χειρονακτικά και με πρωτότυπες ιδέες) προσέφεραν ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κοινότητας Αθανάσιος Πάτσιος

η δραστήρια νεοεκλεγείσα Δημοτική σύμβουλος Ερμιονίδας Ελένη Βλάσση Δημαράκη

 ο εργατικός νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Παντελής Κολυμπάδης

ο Κοινοτικός σύμβουλος και ορκισμένος εθελοντής της πόλης Μιχάλης Φραιδάκης

η  νεοεκλεγείσα Κοινοτική σύμβουλος Ιωάννα Λιναρδοπούλου που βοηθάει εθελοντικά πάντα με ζήλο και χαμόγελο

και οι άξιοι εθελοντές συνδημότες μας που αγόγγυστα νύχτα μέρα προσέφεραν εκτός της δουλειάς τους, αυτές τις ημέρες , ψυχή και σώμα για να στολιστεί η πόλη μας :

Τότη Τορβά – Στεργίου

Ρουμπίνη Κοτταρά

Νίκος Παπακωνσταντίνο

Άμυ Μονά – Κολυμπάδη

Χριστιάνα Βλάσση

Μελίνα Νταντή

Άγγελος Νοταράς

Γιώργος Παπαφράγκος

Δημήτρης Παπαφράγκος

Κώστας Κουτούβαλης

Νότης Παπαφράγκος

Παναγιώτης Κίκινας

Νίκος Κατσάβελας

Μαρία Αγγελή

Μαρία Μπουκουβάλα

Σωτήρης Δαγρές

Γιάννης Ζαμάνης

Σταμάτης Φραιδάκης

Δημήτρης Στ. Ζαβαλάρης

Τάσος Κίκινας

Φώτης Δημαράκης

Ματίνα Φασιλή

Μιχάλης Ασλάνης

Άρης Φοίβας

Λίτσα Κουτρουμπή

Αργυρούλα Νάκου-Κουτούβαλη

κ.α

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Related posts