MAXTV.gr

Τα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά των γυμνασίων που είχαν συμμετοχή στο διαγωνισμό ορθογραφίας και λόγου τόσο σε επίπεδο τάξης του κάθε σχολείου όσο και σε επίπεδο Π.Ε Αργολίδας που πραγματοποιήθηκε την Προηγούμενη Κυριακή στο Νέο σχολείο Αργολίδας

.

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην Δρούζα Σοφία της Α τάξης και στην Καντζαβελου Ελένη της Γ τάξης που θα εκπροσωπήσουν το Γυμνάσιο Κρανιδίου στο Τελικό του Διαγωνισμού που διεξάγεται πλέον σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Είναι πολύ σημαντικό να διεξάγονται αυτές διαγωνιστικές διαδικασίες,οι μαθητές που συμμετέχουν κερδίζουν σε γνώσεις,σε εμπειρίες,σε δημιουργική άμιλλα.

Επίσης το Δημόσιο Σχολείο με τους καθηγητές και τους δασκάλους είναι εδώ και αντιστέκεται σε όλους όσους εύκολα διαδίδουν κακόβουλα και αυθαίρετα σχόλια εναντίον του.

Η Ελληνική Παιδεία μας αρέσει , καλή συνέχεια σε όλους και με πολλές επιτυχίες από τους μαθητές μας σε όλους τους τομείς της ζωής τους,και ευρύτερα από την νέα γενιά της Πατρίδας μας .

Τάσος Λάμπρου

Καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης

Δημοτικός σύμβουλος

Related posts