MAXTV.gr

Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ. Δημήτρη Ορφανό, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης που διεξήχθη σε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα.

Ο Γιώργος Γαβρήλος εξέφρασε τις ευχές του προς τον νέο Δήμαρχο Ναυπλιέων για μια ομαλή και παραγωγική θητεία, ενώ σημείωσε πως από την θεσμική του θέση, θα βρίσκεται όποτε χρειάζεται στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής, προς όφελος των πολιτών του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.

Η πόλη του Ναυπλίου, τόνισε, και ειδικά η περιφέρεια του Δήμου έχουν άμεση ανάγκη για παρεμβάσεις και έργα που θα καλυτερεύσουν την ζωή των πολιτών. Είναι μεγάλο και δύσκολο το έργο που αναλαμβάνετε, σχολίασε, ειδικά σε μια περίοδο αυξανόμενης κρίσης για την κοινωνία και τα νοικοκυριά. 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να στηρίξει με την σειρά της, τους ευάλωτους συμπολίτες μας, μέσα από πολιτικές που θα δώσουν έμφαση στην πρόνοια και στην αλληλεγγύη. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα βρίσκεται δίπλα σε οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία, καλώντας τον νέο Δήμαρχο να θεωρήσει την συνεργασία των δυο πλευρών δεδομένη για τα καίρια ζητήματα του τόπου μας.

Related posts