MAXTV.gr

Η οικογένεια του ΑΟ Ερμιονίδας και οι φίλαθλοι του δήμου Ερμιονίδας ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. 

Το πρωί της Πέμπτης (11/01) αντιπροσωπεία της ομάδα μας πρόσφερε στο ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) μέρος από τα έσοδα του φιλικού αγώνα-γιορτή που διεξήχθη το Σάββατο (30/12), σε κατάμεστες εξέδρες, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη» για τη βράβευση των Γιάννη Πουλή και Αναστάσιου Δεβελέκου.

 Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία παικτών αποτελούμενη από τους Γιάννη Κοντογιάννη και Παναγιώτη Μαναριώτη, συνοδευόμενη από τον κόουτς Άκη Καλαϊτζάκη και τον τιμ μάνατζερ του συλλόγου Γιώργο Θωμά, παρέδωσαν στον διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας Παναγιώτη Σταμάτη τον σχετικό φάκελο. 

Τα μέλη της οικογένειας του ΑΟ Ερμιονίδας βρέθηκαν, επίσης, δίπλα στους μικρούς – μεγάλους μαχητές της ζωής – μαθητές προσφέροντάς τους στιγμές χαράς, μεταδίδοντας λάμψη και χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για θέματα που αφορούν το μπάσκετ και τα οφέλη του αθλητισμού. Όλοι αντάλλαξαν ευχές για Καλή Χρονιά και για ένα καλύτερο μέλλον.

Η διοίκηση του ΑΟ Ερμιονίδας έκανε πράξη αυτή την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργο Θωμά και τον Δημήτρη Μέξη (γυμναστής και πρώην αθλητής του συλλόγου μας). Ο ΑΟΕ, ως αθλητικός οργανισμός της περιοχής μας, θα συνεχίζει να δηλώνει «παρών» εκεί όπου χρειάζεται στήριξη, βοήθεια και ελπίδα, μεταδίδοντας το μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Related posts