MAXTV.gr

Γίνεται γνωστό ότι στις 21 Νοεμβρίου όπου η Αγία μας εκκλησία εορτάζει τα Εισόδια της υπεραγίας Θεοτόκου πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο φερώνυμος ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίας πορτοκαλούσας) Νέας Τίρυνθας.

Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετα θείου κηρύγματος και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί περιφορά της ιεράς εικόνας.

Μετά το πέρας της ακολουθίας θα πραγματοποιηθουν εκδηλώσεις για την εορτή του πορτοκαλιού το οποίο είναι και το κύριο προϊόν παραγωγής της Νέας Τίρυνθας.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν το τμήμα Αρτοποιείας και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της Επαγγελματικής Σχολής μαθητείας Αργολίδος οι οποίοι θα παρασκευάσουν διάφορα κεράσματα από πορτοκάλι.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Νέου Ροεινού και το χορευτικό τμήμα Ποντίων.

Ανήμερα της εορτής 21 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 π.μ. θα ψαλλεί η ακολουθία του όρθρου και θα τελεστεί Αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ Νεκταρίου.

Το απόγευμα και ώρα 5 μ.μ θα τελεστεί ο μεθεορτος εσπερινός και παράκληση στην υπεραγία Θεοτόκο.

Related posts