MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατρόμητος παναριτίου ΑΕ Ερμονίδας στο πλαίσιο της 1ης φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου

Στο γήπεδο Παναριτίου θα αγωνιστεί η ΑΕ Ερμιονίδας την Τρίτη (20/02, 15:30), καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα ορίστηκε από την ΕΠΣ Αργολίδας

το παιχνίδι απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο στο πλαίσιο της 1ης φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου. Το ματς έχει χαρακτήρα νοκ-άουτ. Εάν η ομάδα μας προκριθεί θα αγωνιστεί ξανά εκτός έδρας κόντρα στον Παναυπλιακό Ηρακλή για την ημιτελική φάση.

Από τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε πιο νεαρούς, που δεν έχουν παίξει πολλούς αγώνες στο πρωτάθλημα, με στόχο να δει και τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Τιμωρημένοι είναι οι Ανδρέας Ψύχας και Άρης Ζεκιράι.

Τη Δευτέρα (19/02), οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Ελευσίνα, έκαναν αποθεραπεία στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, οι τραυματίες συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με μεγαλύτερη ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογός μας αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας. Στην 1η φάση νίκησε στα Δίδυμα τον Ποσειδώνα με 2-0 και ακολούθησε η επιτυχία με 5-1 απέναντι στον Τροιζηνιακό στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης.

Ο Ατρόμητος Παναριτίου αγωνίζεται στην Α1 κατηγορίας Αργολίδας και είναι στην 9η θέση με 29 βαθμούς (8-5-8/37-41). Στον θεσμό του Κυπέλλου για τον 2ο όμιλο νίκησε, εκτός έδρας, στην 1η φάση με 1-0 στην παράταση τον Πανασιναϊκό, και στη 2η 2-0 τον Εθνικό Τολού.

Related posts