MAXTV.gr

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας πέρασε σήμερα η ΑΕ ΕΡMΙΟΝΙΔΑΣ που επικράτησε του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ στο γήπεδο του παναριτίου με σκορ 0-3  στο πλαίσιο των Προημιτελικών του θεσμού.

Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του θεσμού η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Παναυπλιακό Ηρακλή. Το παιχνίδι θα είναι μονό.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε πιο νεαρούς παίκτες, που δεν έχουν παίξει πολλούς αγώνες στο πρωτάθλημα.

Το ημίχρονο τελείωσε 0-2 υπέρ των φιλοξενουμένων στο 23’ ο Ντινόπουλος έκανε το 0-1 στο 30’ το σκορ ανέβηκε στο 2-0 σε σέντρα-σουτ ο Γκολέμης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, στην έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 70’, ο Αλεξανδρής πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με ένα ωραίο σουτ σχεδόν από το κέντρο κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα .

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ (Τρύφων Μποζιονέλος): Λεβεντογιάννης (75’ Ρόζης(, Αποστόλου, Κομνηνός, Γκολέμης, Μπούζντρα, Παπασαράντος, Πουλάς (56’ Καραχάλιος), Ρούμπος (22’ Στατέρας), Κοσμάς, Μποζιονέλος, Βαμβακάς.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τάσιος, Ζάββος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μεχμετά, Τριμπόνιας (46’ Μαγκαφίνης), Σκρίντα, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Οικονομίκος (46’ Μαμουτάι).

Διαιτητής: Τριανταφύλλου Ρ Βοηθοί: Μακρής Ν., Βασιλόπουλος Μ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Related posts