MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΩΡΑΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ που διοργάνωσε η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΝΑΥΠΛΊΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ που διοργάνωσε η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΝΑΥΠΛΊΟΥ την Κυριακή 19.5.24 το πρωί στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά δόθηκε η ευκαιρία σε πάνω από 100 παιδιά δημοτικού (Γ – ΣΤ τάξης), αγόρια και κορίτσια, να δείξουν αγωνιστικότητα, να συνεργαστούν αλλά πάνω από όλα να διασκεδάσουν παίζοντας βόλεϊ σε ένα γιορτινό περιβάλλον!

Το τουρνουά ήταν ανοιχτό για όλα τα παιδιά του Ναυπλίου,  και σκοπός του ήταν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι,  να αγαπήσουν τον  αθλητισμό και να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Στο τέλος του τουρνουά πραγματοποιήθηκε κλήρωση για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά με δώρο ένα τάμπλετ προσφορά του καταστήματος Β. Τσουμπας.Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας FOYGARO ARTCENTER, Stavropoulos meat & grill, Καρούτζος Service, το κατάστημα Β.Τσουμπας, τον Σοφιανό Ανδριανάκο που συνόδευσε μουσικά το τουρνουά, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας που κάλυψε το τουρνουά, τις αθλήτριες της Γ.Ε.Ναυπλιου που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα τους υποστηρίζοντας όλες τις δράσεις της, τους γονείς των μικρών αθλητών και αθλητριών που στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες αλλά πάνω από όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά!!!

Related posts