MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο μεταγραφικός «πυρετός» συνεχίζεται στoν Παναργειακό

Η ΠΑΕ Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου (1,92) αμυντικού Wassim Kamga. O γεννημένος στην Αμερική αμυντικός ξεκίνησε να αγωνίζεται σε μικρή ηλικία στην ομάδα της Λόμελ ( u-17 u-19) πριν πάει στη Lochof (Γ Γερμανίας).

Wassim σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναργειακού και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (1,88μ) αμυντικού μέσου Bakary Jaiteh. O Jaiteh με καταγωγή από την Γκάμπια ξεκίνησε την να αγωνίζεται στις ακαδημίες της Ρόμα φτάνοντας να αποτελεί μέλος της Ρόμα U-19 συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Primavera . Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γαλλία με την Schiltigheim (Γ εθνική) , στη Ρουμανία με την Pandurii (Β εθνική) . Τελευταία του ομάδα ήταν η Fc Wiltz71 στη πρώτη κατηγορία του Λουξεμβούργου.

Bakary σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναργειακού και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Παναργειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 26χρονο πλάγιο επιθετικό Γιάννη Τσιώλη. Ο Τσιώλης, ένας από τους στυλοβάτες της περσινής επιτυχημένης χρονιάς θα συνεχίσει για τρίτη σερί χρονιά να φοράει τα πράσινα. Γιάννη όλη η οικογένεια του Παναργειακού σου εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Related posts