MAXTV.gr

50 χρόνια ΝΔ: Χρέος μας να τιμούμε τον δαυλό της ιστορίας συνδέοντας την πολιτική με την παραγωγή χειροπιαστών αποτελεσμάτων για τις Ελληνίδες τους Έλληνες–

Εδώ και μισό αιώνα, η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τα συμφέροντα της πατρίδας και της κοινωνίας. Σταθερά προσηλωμένη στην αξιακή παρακαταθήκη του ιδρυτή μας εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη έχει διαχρονικά ως γνώμονα να ενώνει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες μπροστά στα μεγάλα και τα σημαντικά πέρα και πάνω από διχαστικές και συχνά απατηλές διαχωριστικές γραμμές.

Η εμπέδωση της Δημοκρατίας, ο ακλόνητος ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας, η αποτελεσματική θωράκισή της πατρίδας μας έναντι κάθε ξένου επιβουλέα είναι κατακτήσεις που πιστώνονται σε μεγάλο βαθμό στην παράταξή μας και μας γεμίζουν με υπερηφάνεια και ευθύνη.

Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να αποτελεί την σοβαρή επιλογή διακυβέρνησης της χώρας στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών. Μπροστά σε μια σειρά από δύσκολες προκλήσεις της εποχής μας, χρέος μας είναι να τιμούμε τον δαυλό της ιστορίας συνδέοντας την πολιτική με την παραγωγή χειροπιαστών αποτελεσμάτων για την καθημερινότητα και τις προοπτικές των Ελληνίδων και των Ελλήνων και ιδίως της νέας γενιάς, διαμορφώνοντας και υπηρετώντας ένα νέο και φιλόδοξο όραμα για την πατρίδα μας και απαντώντας με έργα και αποτέλεσμα στις σειρήνες της δημαγωγίας και του λαϊκισμού που αναδεικνύονται σε μείζονα κίνδυνο για τις φιλελεύθερες δημοκρατίες σε ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι, με την ακλόνητη δέσμευση της βάσης και των στελεχών μας στις αρχές της παράταξής μας, με δύναμη τις προτάσεις και το έργο μας συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για την Ελλάδα που δικαιούμαστε και αξίζουμε!

Related posts