MAXTV.gr
ΥΓΕΙΑ

Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της ζωής στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της ζωής με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (Basic Life Support and use of the Automated External Defibrillator-BLS/AED) του ERC – European Resuscitation Council πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Ναυπλίου στις 6/7/2024.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) ανταποκρίνεται στα αιτήματα καθώς θεωρεί τιμή την πρόσκληση για εκπαίδευση των εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας, προκειμένου να είμαστε συνεπείς με τον πρωταρχικό σκοπό της Εταιρείας μας, που αποτελεί την εκπαίδευση στον ευαίσθητο τομέα της αναζωογόνησης.

H εκπαίδευση στο BLS/AED είναι το πρώτο επίπεδο φροντίδας για ένα άτομο που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή, τόσο εκτός,

όσο και εντός νοσοκομείου.

❤️ Το σεμινάριο ΒLS/AED απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας και σε όλους τους πολίτες, εργαζόμενους σε Δήμους, Οργανισμούς, Σώματα ασφαλείας, Λιμενικούς, Γυμναστές, Προπονητές, Πυροσβέστες, Ναυαγοσώστες, εθελοντές διασώστες κ.α. που θα κληθούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητες του σεμιναρίου για να σώσουν έναν συνάνθρωπο.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευόμενους και στην Εκπαιδευτική μας ομάδα του Άργους για την εθελοντική τους προσφορά.

Καλές διακοπές σε όλους!!!!

Learn CPR-Restart a Heart

Related posts