MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΩΡΑ

Αθλητικός Όμιλος Ύδρας: φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας και του Παναργειακού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας και του Παναργειακού, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στο Γήπεδο της Ύδρας.

Έγιναν όμορφοι αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-14, Κ-12, Κ-10 & Κ-8 με τους μικρούς αθλητές και των δύο ομάδων να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στην κατάμεστη από γονείς και φίλους του Ποδοσφαίρου κερκίδα του Γηπέδου μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και τον Πρόεδρό της κ. Σταύρο Τσιόδρα , που μας τίμησαν με την παρουσία τους οι αθλητές και προπονητές της Ακαδημίας , στο γήπεδο μας, δίνοντας έτσι τεράστια ευκαιρία και χαρά στα δικά μας παιδιά να αγωνιστούν απέναντι σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Ευχαριστούμε θερμά το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ κ. Αργυρόπουλο Νικόλαο που παρέδωσε στον πρόεδρο της ομάδας μας μια φανέλα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ καθώς και αναμνηστικά λάβαρα της ομάδας του Παναργειακού.

Ευχαριστίες πολλές και στους άξιους προπονητές της Ακαδημίας του Παναργειακού κ. Ανδρέα Καραγεώργο, κ. Σταύρο Δωρή και κ. Νικήτα Ταραντίλη και τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία προσωπική και αγωνιστική!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ύδρας και τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μπεράτη για την προσφορά αναμνηστικών μεταλλίων και κυπέλλων στους μικρούς αθλητές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας και συγκεκριμένα στην κα. Ζωή Πούλου για την προσφορά ατομικών νερών καθώς και τον κ. Χρήστο Μπεξή για την προσφορά του με μπανάνες, χυμούς και κρουασάν για όλα τα παιδιά.

Θερμές ευχαριστίες στους γιατρούς του νησιού μας που ήταν οι εγγυητές της ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων και συγκεκριμένα την Παιδίατρό κα. Σωτηρία Μπαλαμπάνη και τον Ιατρό κ. Νίκο Μποέμη.

Ευχαριστούμε τους αθλητές της ανδρικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας, Γεώργιο Κυριακάκη, Αλέξανδρο Παπανικολάου, Δημήτρη Κραβαρίτη, Φλάβιο Χάντρι, Κυριάκο Βλαχόπουλο, Κωνσταντίνο Παστό και Στάθη Γούναρη για όλη την βοήθεια που παρείχαν και με την συνεισφορά τους βοήθησαν τα μέγιστα να πραγματοποιηθούν ομαλά οι αγώνες.

Ευχαριστούμε τους Γονείς κ. Γιάννη Λαρετζάκη και κα. Χάριετ Τζάρμαν – Σαρρή για την βοήθεια τους στο έργο του προπονητή μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας κ. Παναγιώτη Μαρκαντώνη για όλες τις ενέργειές του για την πραγματοποίηση των αγώνων αυτών που κατά κοινή ομολογία έμειναν όλοι κατενθουσιασμένοι.

Να ευχηθούμε και εμείς στα παιδιά του Παναργεικού Καλή Πρόοδο και Καλό Καλοκαίρι και γιατί όχι στο άμεσο μέλλον να επανδρώσουν την Ανδρική ομάδα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ και να τους καμαρώνουμε να αγωνίζονται στην SUPER LEAGUE!

Το ραντεβού της «ανταπόδοσης» της εξαιρετικής τιμής και χαράς να υποδεχθούμε την Ακαδημία του Παναργειακού στο γήπεδο μας έχει ήδη δοθεί….!

Ραντεβού λοιπόν στο πανέμορφο Γήπεδο του ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ σύντομα!

ΕΚ ΤΟΥ ΑΟΥ

Related posts