MAXTV.gr

Τα μέλη της Ομάδας Γυναικών Ναυπλίου ( μέλος της ΟΓΕ) τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχοντας στην συγκέντρωση των σωματείων και φορέων που θα γίνει την 1η Μάη στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο στις 11 π.μ. 

Καλούμε τις εργαζόμενες, άνεργες, συνταξιούχους, αγρότισσες, αυτοαπασχολούμενες, νέες μητέρες, φοιτήτριες να συμμετέχουν σηκώνοντας ψηλά την σημαία του αγώνα ενάντια σε αυτούς που μας εκμεταλλεύονται.

Ατομικά δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε. Με τη συλλογική μας οργάνωση μπορούμε να αντισταθούμε στην πολιτική που λογαριάζει τις ζωές μας με τη λογική του κόστους για το κράτος και με κριτήριο το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων.

Εδώ και χρόνια, οι κυβερνήσεις ξοδεύουν δισεκατομμύρια για τους νατοϊκούς εξοπλισμούς και χαρίζουν φοροαπαλλαγές σε εφοπλιστές και επιχειρηματικούς ομίλους. Σ’ εμάς φορτώνουν τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, εισοδήματος, την ακρίβεια για να ανακάμψουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Οι αυξήσεις κοροϊδία της κυβέρνησης στον κατώτατο μισθό δεν μπορούν να αναχαιτίσουν τον κατήφορο στο εργατικό, λαϊκό εισόδημα, ιδιαίτερα των γυναικών που είναι πρωταθλήτριες στις ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Πορευόμαστε στο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης για τις σύγχρονες ανάγκες μας στην εργασία, την υγεία, την προστασία της μητρότητας, τη μόρφωση των παιδιών μας, ενάντια στους άδικους πολέμους.

Η ανάπτυξη της γνώσης, της επιστήμης, της παραγωγικότητας να γίνουν εργαλεία απελευθέρωσης των εργαζομένων, μείωση του σταθερού ημερήσιου χρόνου – όχι αλυσίδες για τη διεύρυνση της σύγχρονης σκλαβιάς.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ τον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την φτώχεια την ανεργία, στην εκμεταλλευτική κοινωνία.

Παλεύουμε για να σπάσει επιτέλους η αλυσίδα της εκμετάλλευσης που σφίγγει τη θηλιά γύρω από το λαιμό των εργαζόμενων γυναικών.

Όλοι και όλες την 1η Μάη στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο στις 11:00 π.μ.

Related posts