MAXTV.gr

H Αξία του χρόνου στην Τρίτη Ηλικία, ήταν το θέμα της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ομιλίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, από τον Κοινωνικό Λειτουργό κ. Οικονόμου Δημήτριο στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ του Δήμου Ναυπλιέων.

Την Ομιλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου παρουσία του κ. Δικαίου Δημητρίου Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ναυπλιέων,

Ο Αντιδήμαρχος στην σύντομη παρέμβαση του αφού ευχαρίστησε τον Κοινωνικό Λειτουργό για την συνεισφορά του στην τρίτη ηλικία και το θέμα της ομιλίας ευχαρίστησε και τον πάτερ Βασίλειο Σέρρο για την τέλεση Θείας Λειτουργίας στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι οι σημερινές δραστηριότητες έγιναν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας της λεγόμενης τρίτης ηλικίας , καθώς και την αναγνώριση της συμβολής τους στην κοινωνία. Στις 14/10/2024 θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων κεντρική εκδήλωση με θέμα : Ενεργός Γήρανση Γερνάω Αλλιώς.

« Όλοι εσείς είστε οι φρουροί της ιστορίας μας και η γέφυρα που μας συνδέει με το παρελθόν, βοηθώντας μας να προχωρήσουμε στο μέλλον με στέρεες βάσεις» .

Ως Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός και εγώ προσωπικά ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος, δεσμευόμαστε να στεκόμαστε δίπλα σας, προσφέροντας κάθε δυνατή υποστήριξη. Ήδη επεξεργαζόμαστε προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής με δράσεις για την υγεία, την ψυχολογία αλλά και την άκρως απαραίτητη ψυχαγωγία και απασχόληση για ενεργή συμμετοχή σας στην καθημερινότητα, που τόσο έχουμε ανάγκη τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό πλαίσιο.

Σας ευχαριστώ για την σημερινή παρουσία σας θα συνεχίσουμε δυναμικά καθώς πιστεύω βαθύτατα ότι η κοινωνική μέριμνα είναι δείκτης πολιτισμού της κοινωνίας μας και πρέπει να ενισχυθεί.

Σας περιμένουμε και στις επόμενες δράσεις μας.

Related posts