ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΟΥΣΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10ο ετήσιο Αντάμωμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου

Το 2ο Επιστημονικό Συμπόσιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας (Ξενοδοχείο Πλειάδων Γη) με ώρα έναρξης 18:30 καθώς και το 10ο ετήσιο Αντάμωμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 στο δάσος του Σαραντάπηχου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με ώρα έναρξης 09:00.

Συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο χορευτικά συγκροτήματα Συλλόγων Σαρακατσαναίων απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και τοπικοί Σύλλογοι. Κατά την διάρκεια του Ανταμώματος θα αναπαραστήσουμε ήθη και έθιμα από τον τρόπο ζωής των Σαρακατσαναίων και θα διασκεδάσουμε με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, τραγούδια και χορό, έτσι ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα την ζωή αλλά και τον πολιτισμό των Σαρακατσαναίων της Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων. Συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Κορινθίας, την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος και το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Καλώς να ανταμώσουμε!

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *