MAXTV.gr

Ο σύλλογος Choy Lee Fut Ναυπλίου, διοργανώνει αγώνες Σάντα (κινεζική πυγμαχία) με την ονομασία «Τίγρης και Δράκος», το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στο κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., με σωματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σού Κουνγκ Φού.

Το Σάντα είναι το μαχητικό άθλημα που εσωκλείει όλα τα κινέζικα μαχητικά συστήματα. Οι αθλητές/τριες φορούν, κάσκα, γάντια, επικαλαμίδες, προστατευτικό θώρακα, προστατευτικό οδοντοστοιχίας, και προστατευτικό γεννητικών. 

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε τους αγωνιζόμενους. Η ποικιλία των τεχνικών, ο ρεαλισμός, αποτελούν εγγύηση για ένα άθλημα επαφής με υψηλό δείκτη θεάματος αλλά και ένα άθλημα από το οποίο πηγάζουν στοιχεία αυτοάμυνας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται, αφενός, για να συμβάλουμε στην αναγνωρισιμότητα του αθλήματος και αφετέρου για να βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα μας που θα συμμετάσχει στο 9ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κουνγκ φού, τον Αύγουστο, στην Κίνα. Η ομάδα θα ενσωματωθεί στην εθνική αποστολή, εκπροσωπώντας την χώρα μας σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι η «ναυαρχίδα» των στόχων για έναν αθλητή του Κουνγκ Φού και φυσικά είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου. Ο δρόμος όμως, είναι μακρύς και οι ανάγκες πολλές. Για αυτό σας καλούμε να είστε συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο αξίας 5 ευρώ, εκτός από την είσοδο στους αγώνες, συμμετέχετε στην κλήρωση για μία τηλεόραση smart 40΄΄ προσφορά του πολυκαταστήματος MEGA SALAPATAS.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 6945399968 ή στο mail: info@choyleefut.gr

Ο πρόεδρος
Σταθόπουλος Γεώργιος

Related posts