MAXTV.gr

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία την Τετάρτη 31 Μαΐου σε Κορινθία και Λακωνία για αδικήματα που αφορούν κλοπές, ναρκωτικά, όπλα και πυροτεχνηματα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια και κλοπή

Συνελήφθη, προχθές (30.5.2023) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 35χρονος ημεδαπός, γιατί ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα που οδηγούσε, για τη διενέργεια ελέγχου, δεν συμμορφώθηκε πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 29.5.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, ο 35χρονος αφαίρεσε από κατάστημα, -150- κιλά μολυβένιες σωλήνες, -150- κιλά βρύσες και εξαρτήματα ύδρευσης, -50- κιλά χάλκινες σωλήνες καθώς και διάφορα εργαλεία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (31.5.2023) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από Συνοριακούς Φύλακες του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί παρέλαβε δέμα που περιείχε μικροποσότητα συνθετικού κανναβινοειδούς ναρκωτικού, η οποία βρισκόταν επιμελώς κρυμμένη σε φόδρα πετσέτας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (31.5.2023) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από Συνοριακούς Φύλακες του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί παρέλαβαν δέμα που περιείχε μικροποσότητα συνθετικού κανναβινοειδούς ναρκωτικού, η οποία βρισκόταν επιμελώς κρυμμένη σε φόδρα πετσέτας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (31.5.2023) το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε σιδερογροθιά, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη στο όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών περί αθλητισμού και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

Συνελήφθη, χθες (31.5.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την προσέλευση του σε περιβάλλοντα χώρο αθλητικής εγκατάστασης, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -7- κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που έγινε την 25.5.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 19 και 35 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή τροχοφόρου, ενώ ανωτέρω δίκυκλη μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε.

Related posts