MAXTV.gr

Ο Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς παρευρέθηκε στην γιορτή της τουλίπας στα Δίδυμα. Κατά τον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε:

– “Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι και φέτος εδώ για την γιορτή της μοναδικής και πανέμορφης τουλίπας των Διδύμων. Ένα δώρο της φύσης που στολίζει κάθε χρόνο την πεδιάδα της περιοχής.

– Η ύπαρξη της αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τούτον εδώ τον τόπο, μαζί με τα ιδιαίτερα γεωγραφικά του χαρακτηριστικά όπως οι δολίνες, την ιστορία του, την ομορφιά του τοπίου, τα ποιοτικά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που παράγει αλλά και τους ανθρώπους του, που με πολύ μόχθο κατάφεραν να προκόψουν και να εξελιχθούν.

– Εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα όπως η γιορτή της τουλίπας των Διδύμων, προάγουν την μοναδικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου προσδίδουν προστιθέμενη αξία και προοπτικές ανάπτυξης.

– Η ανάπτυξη είναι αυτή που θα βοηθήσει στην διατήρηση του τοπικού πληθυσμού και των νέων ανθρώπων στην περιοχή, θα ενδυναμώσει το οικονομικό εισόδημα των ντόπιων, θα αποτρέψει την ερήμωση των ορεινών αλλά και των μειονεκτικών περιοχών.

– Η Παράταξή μας διαχρονικά ήταν και εξακολουθεί να είναι κοντά στους αγρότες και τους ανθρώπους της υπαίθρου.

– Για εμάς στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ο αγροτικός τομέας αποτελεί προτεραιότητα και πιστεύουμε ακράδαντα στην σημαντική συμβολή του στην οικονομική ζωή της χώρας.

– Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συμμετέχουν και βοηθούν στην επιτυχή διοργάνωση της Γιορτής.”

Related posts