MAXTV.gr

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργολίδα η υπόθεση παιδεραστίας από καθηγητή σε μαθητή, που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι αστυνομικοί στην ασφάλεια Ναυπλίου, μετά την προφυλάκιση του 59χρονου καθηγητή Γερμανικών, συνεχίζουν την έρευνα, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Ο κατηγορούμενος Τ.W ζούσε την περιοχή της Ερμιονίδας από το 1994 όπου δίδασκε Γερμανικά σε μαθητές. Από τότε μέχρι σήμερα έχει έρθει σε επαφή με δεκάδες παιδιά της περιοχής!

Με το 15χρονο θύμα ο κατηγορούμενος γνωριζόταν τα τελευταία 4 χρόνια. Πήγαινε σπίτι του και του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών. Τον τελευταίο όμως μήνα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει πολύ προς το παιδί, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο ανήλικος. Όταν ο μικρός έκανε λάθος στο μάθημα, ο καθηγητής τον… τσιμπούσε στα γεννητικά όργανα με το παιδί να του λέει πως αυτό που κάνει δεν του αρέσει και αισθάνεται αμήχανα.

Μάλιστα φέρεται να είχε πει στους γονείς του ότι θέλει να σταματήσει τα ιδιαίτερα, ενώ λίγο καιρό πριν είχε σταματήσει τα μαθήματα και η ξαδέρφη του. Ο 59χρονος λίγες μέρες πριν βρήκε την ευκαιρία όταν η μητέρα του παιδιού αποχώρησε απο το σπίτι για λίγες ώρες και ξέσπασε τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο παιδί.

Πριν ξεκινήσει το μάθημα ο ανήλικος είπε στον καθηγητή να του προσφέρει έναν χυμό με εκείνον να απαντά “θα ήθελα να γευτώ άλλους χυμούς”. Το αγοράκι φοβισμένο ξεκίνησε το μάθημα με τον καθηγητή να είναι διαχυτικός απέναντί του μέχρι που άρχισε να χαϊδεύει το παιδί στα γεννητικά του όργανα.

Ο 15χρονος αμέσως σηκώθηκε από την καρέκλα, απομακρύνθηκε από τον κατηγορούμενο και έκατσε στο κρεβάτι. Τότε, ο 59χρονος του όρμησε κατεβάζοντάς του το παντελόνι και το εσώρουχο και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Ο ανήλικος τον απώθησε με τον κατηγορούμενο να του λέει “ελπίζω να σου άρεσε” και έφυγε από το σπίτι. Το παιδί τρομοκρατημένο πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του κλαίγοντας και της αποκάλυψε τι είχε βιώσει.

Την επόμενη μέρα έγινε η καταγγελία με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον άνδρα την ώρα που είχε βγεί βόλτα στο χωριό όπου διαμένει με τη σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα υποστηρίζοντας πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο σε μαθητή του και πρόσθεσε ότι έχει εγγόνια στην ηλικία του παιδιού. Στο γραφείο της ανακρίτριας χαρακτήρισε “όμορφο αγόρι ” το θύμα και φέρεται να είπε πως “αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν το επιθυμούσε θα μπορούσε να με σταματήσει καθώς είναι πιο δυνατός από μένα”.

Όση ώρα ήταν έξω απο το γραφείο της ανακρίτριας δεν είπε λέξη και ήταν αρκετά ψύχραιμος, σε αντίθεση με τη σύζυγό του η οποία σοκαρισμένη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγός που είχε στο πλευρό της απο το 1987 κατηγορείται για ασέλγεια σε ένα παιδί.

Χαρακτηριστικά η γυναίκα φέρεται να έλεγε πως “τον έχω ρωτήσει 3 φορές τι έχει γίνει και μου είπε στο ορκίζομαι δεν έχει συμβεί τίποτα. Έχουμε εγγόνια στην ηλικία του παιδιού. Ποτέ αυτά τα χρόνια δεν μου έδειξε κανένα δείγμα, όμως δεν έχω λόγο να μην πιστέψω το αγοράκι. Αν αποδειχθεί ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο θα τον διώξω από δίπλα μου”.

Τελικά μετά απο τη δίωρη απολογία του , ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Τι αναφέρει ο συνήγορος του θύματος

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Γιώργος Γεωργόπουλος είπε:

“Ως συνήγορος του βήματος της υποστήριξης της κατηγορίας για λογαριασμό των γονέων και του ίδιου του ανηλίκου θύματος, δηλώνω την ικανοποίηση των εντολέων μου από τη συναπόφαση της κυρίας ανακρίτριας και του κυρίου εισαγγελέως περί της προσωρινής κρατήσεως του κατηγορουμένου.

Εκτιμούμε ότι από την εξαντλητική έρευνα των αρχών ίσως προκύψουν νεότερα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το πιο σημαντικό βήμα που έκανε το ανήλικο θύμα ήταν ότι άμεσα μίλησε στους γονείς του και εκείνοι μαζί με το θύμα κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές.”

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης».

Πηγή: newsbomb.gr

Related posts