MAXTV.gr

Ύστερα από την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, αποφάσισα να καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις, τη γνώση και την εμπειρία μου στη “Δυνατή Ερμιονίδα” και να συμπορευτώ με κοινό όραμα για την Ερμιονίδα μας!

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για συνεργασία, συνειδητά και όχι από φιλοδοξία αλλά από καθήκον ,γιατί είμαι πεπεισμένος ότι θέλει να ολοκληρώσει σημαντικά και μεγάλα έργα που θα αναβαθμίσουν τον Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος διακρίνεται για την ευθύτητα-εργατικότητα και το πάθος του, προασπίζοντας πάντοτε τα συμφέροντα του τόπου και υπηρετώντας με σθένος επί πολλά χρόνια τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης.
Για αυτό αποφάσισα με τις δυνάμεις που έχω, να πορευτώ και να βοηθήσω το έργο και τα οράματά του.
Ύπηρέτησα τον τόπο μου, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πορτοχελίου, εκλεγόμενος δυο φορές, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών. Με τους συμπολίτες μου πορευτήκαμε μαζί σε καλές και δύσκολες στιγμές, προσπαθώντας, ο καθένας από το μετερίζι του, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την περιοχή μας και τους κατοίκους της.

Σε αυτήν τη μακρά πορεία αντλούσα δύναμη και κουράγιο από τη ζεστή επαφή που είχα με όλο το κόσμο, ντόπιους αλλά και φιλοξενούμενους. Αυτό ήταν για μένα η μεγαλύτερη χαρά, τύχη και ευλογία.
Σε όλη αυτήν την πορεία έγινε, πιστεύω, σημαντικό έργο, το οποίο είναι εμφανές με υποδομές καίριας σημασίας, που αναβάθμισαν την ποιότητα της ζωής μας!

Μιλώ την ίδια γλώσσα με τους συγχωριανούς μου. Αν επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό συμβούλιο, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί τους, αυτήν τη φορά με δυνατότερα πολιτικά εργαλεία και ισχυρότερη φωνή. Τους γνωρίζω και με γνωρίζουν προσωπικά, γιατί όπου υπηρέτησα ποτέ δεν ασκούσα διοίκηση κλεισμένος στο γραφείο μου.

Ήμουν και παραμένω μέχρι σήμερα εκεί όταν με χρειάζονται.
Καλώ, όλους τους συμπολίτες μου, να ενωθούμε όλοι μαζί, με το Γιάννη Γεωργόπουλο ,στον αγώνα που κάνει για την
Ερμιονίδα :

«Τόπο για να ζεις και όχι απλώς για να μένεις».

Ένα Δήμο που σέβεται τους κατοίκους του και τους επισκέπτες του!

Να κάνουμε την Ερμιονίδα μας αντάξια των ελπίδων μας!

Κώστας Κόκκαλης
Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Κοινότητας Πορτοχελίου

Related posts