MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ραφαέλ Ναδάλ -«Περνάω κάποιες δύσκολες στιγμές»

Η εξέλιξη της υγείας του θα κρίνει την συμμετοχή του στα επόμενα τουρνουά.

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα social media.

Όπως έγραψε ο Ισπανός τενίστας διαγνώστηκε θετικός σε PCR τεστ που έκανε κατά την επιστροφή στην Ισπανία από το τουρνουά του Άμπου Ντάμπι. «Περνάω κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά ελπίζω ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σιγά σιγά», έγραψε ο Ναδάλ, λέγοντας στους ακολούθους του ότι ανάλογα με την πορεία της υγείας του θα αποφασίσει για το εάν θα αγωνιστεί ή όχι στα επόμενα τουρνουά.

Να θυμίσουμε ότι το Australian Open θα αρχίσει στις 17 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ραφαέλ Ναδάλ

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, μετά τη συμμετοχή μου στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, βρέθηκα θετικό στον COVID μετά από PCR που έκανα όταν έφτασα στην Ισπανία. Τόσο στο Κουβέιτ, όσο και στο Άμπου Ντάμπι περνούσαμε από έλεγχο ανά δύο ημέρες και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά. Το τελευταίο ήταν την Παρασκευή και το αποτέλεσμα βγήκε την Κυριακή», έγραψε.

«Περνάω κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά ελπίζω ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σιγά σιγά. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε καραντίνα στο σπίτι και έχω επικοινωνήσει με όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης πρέπει να έχω μεγάλη ευελιξία στο πρόγραμμα μου και θα αναλύσω τις επιλογές μου ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας μου. Θα σας κρατάω ενήμερους για τις αποφάσεις μου σχετικά με τα τουρνουά», πρόσθεσε ο Ναδάλ.

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Related posts