MAXTV.gr

Πλησιάζει η ημερομηνία συμμετοχής του Δήμου Ερμιονίδας στο απόλυτα στοχευμένο σε ψηφιακή προβολή Τουριστικού περιεχομένου Διεθνές Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα 10-12 Μαΐου.

 Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αλλά και μοναδική εμπειρία το γεγονός ότι, με την ιδιότητα της Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ερμιονίδας, θα εκπροσωπήσω τον πανέμορφο τόπο μας, θα επικοινωνήσω τις ομορφιές και τις παροχές του τουριστικού κλάδου του Δήμου μας, στο μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travel bloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδο.

Η Ερμιονίδα μέχρι την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου με την μορφή του επίσημου λογότυπου της είναι αναρτημένη στην κατηγορία των χορηγών στην ιστοσελίδα του TBEX με περιγραφή του προορισμού και σύνδεσμο στην τουριστική ιστοσελίδα μας, visitermionida.gr .

Με την ίδια λογική θα βρίσκεται και στην ιστοσελίδα mythicalpeloponnese.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου το λογότυπό μας θα βρίσκεται στη σήμανση του χώρου του Συνεδρίου ως Sponso και θα διαθέτουμε τραπέζι στο χώρο του Speed Networking για προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους του τουρισμού, influencers και bloggers.

Τα εκτιμώμενα οφέλη για την Ερμιονίδα?

Πάνω από 200.000 € συνολική αξία marketing από τους συμμετέχοντες στο TBEX.

Μοναδική ευκαιρία δικτύωσης με περισσότερους από 400 influencers, bloggers και δημιουργούς περιεχομένου.

Ενημερωνόμαστε κατά την διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου για τις νέες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως στις 12 Μαΐου δεν επιστρέφω μόνη από το Συνέδριο, αλλά με 10 travel bloggers, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν στην Ερμιονίδα ένα FAM TRIP, ένα τριήμερο δηλαδή ταξίδι εξοικείωσης με τον προορισμό μας, όπου μέσα από αυτό θα επικοινωνήσουν σε χιλιάδες followers ανά τον κόσμο τον πανέμορφο τόπο μας, θα δικτυωθούν οι επαγγελματίες του τουρισμού της Ερμιονίδας αλλά και θα προωθηθούν τα τοπικά μας προϊόντα.

Από την πρώτη ημέρα που μου ανατέθηκαν οι αρμοδιότητες σχετικά με το τουριστικό προϊόν της Ερμιονίδας, δεν έχω σταματήσει στιγμή να εργάζομαι πάνω σε αυτό το εγχείρημα.

Ο στόχος παραμένει ένας!

Η Ερμιονίδα ψηλά, εκεί που της αξίζει!

Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου

Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ερμιονίδας

Related posts