MAXTV.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Πουλάς βουλευτής Αργολίδας ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Να ενισχυθεί με προσωπικό η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας για τη θερινή περίοδο

Την ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδας με προσωπικό κατά τη θερινή περίοδο έτους 2023 ζητά ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς σε αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Π. Θεοδωρικάκο

Θέμα: «Να ενισχυθεί με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο 2023»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2023.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μεταξύ άλλων στο έγγραφό της, η φετινή θερινή περίοδος προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης τόσο στην περιοχή αρμοδιότητας Α.Τ. Ερμιονίδας, όπου υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες και πολλές εξοχικές κατοικίες, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας λόγω της αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας των τελευταίων ετών.

Η Ένωσή ζητά την άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδας με δέκα (10) Αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για την θερινή περίοδο έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι νέες ανάγκες και τα υπηρεσιακά κενά που έχουν δημιουργηθεί και να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες που εντοπίζονται κυρίως στο Α.Τ. Ερμιονίδας.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο βουλευτής
Ανδρέας Πουλάς

Related posts