MAXTV.gr
ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αστυνομικό δελτίο Περ. Πελοποννήσου: Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό – Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό στην Κορινθία και συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά στη Μεσσηνία, περιέχει το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Γενική Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου

Χθες (5.6.2023) το πρωί, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Σπαθοβουνίου – Αρχαίων Κλεωνών, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός και επέβαινε 60χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας Κορινθίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (5.6.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από επιχείρηση, μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.


Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (5.6.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

Related posts