MAXTV.gr

Είναι μεγάλη χαρά για όλα τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας να συμμετέχουμε σε δράσεις/εκδηλώσεις, όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε άκρως επιτυχημένα, χθες Σάββατο 6 Μαΐου από το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου με τίτλο «Έμφυλες Ανισότητες».

Η συμβολή μας στην διοργάνωση υπήρξε επικουρική και γι’αυτό θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Κουτσοποδίου, οι οποίοι διέθεσαν πολύ προσωπικό χρόνο για τη δημιουργία αυτής της εκδήλωσης.

Η χθεσινή εκδήλωση αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την κοινωνία του αύριο, το οποίο το προσυπογράφουν οι σημερινοί μαθητές με την ανάδειξη ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού προβλήματος, όπως αυτό των έμφυλων ανισοτήτων που διαπιστώνεται δυστυχώς καθημερινά στην κοινωνία μας.

Αυτή την εκπαιδευτική κοινότητα θέλουμε όλοι … που δρα και δείχνει τον δρόμο της ισότητας, του σεβασμού, της επικοινωνίας και της γνώσης. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων… όλοι οι συντελεστές … οι μαθητές του Γυμνασίου Κουτσοποδίου, οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί , κα Βελιζιώτη , κα Κατσιπόδη & κα Νανόπουλου και φυσικά η Διευθύντρια του σχολείου, κα Κορολή υπό τη σκεπή της οποίας αναπτύχθηκε η δράση αυτή.

Όπως και ο κύριος Κόνδης ο οποίος στήριξε, με την συμμετοχή του στη δράση αυτή, τους μαθητές .
Ευχόμαστε η εκδήλωση αυτή να δώσει το ερέθισμα και σε αλλά σχολεία να ασχοληθούν ενεργά με τόσο σημαντικά ζητήματα και εμείς θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε και να επικοινωνήσουμε στην κοινωνία τις δράσεις αυτές .

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας
Σπανού Σπυριδούλα

Related posts