ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 3,1 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

2 weeks ago
289 Views


Χάρη στην διαφορετικότητα και την εμπειρία του ,επί 30 χρόνια ασχολούμενου με τα ΜΜΕ της Αθήνας και της περιοχής μας Άγγελου Δρίτσα, μέσω ενός στοχευμένου ρεπορτάζ εξασφαλίστηκαν 3,1 εκατομμύρια ευρώ για τον εξοπλισμό και την πλήρη αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού Άργους Μυκηνών και Ναυπλίου.

Όλοι θα είχατε παρακολουθήσει το σχετικό ρεπορτάζ όπου αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος. Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και προβλήθηκε από το max tv.gr και psifisto.gr akromolio.gr και άλλα site. Δείτε παρακάτω όλες τις αποφάσεις και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Για το θέμα αυτό άμεση ήταν η παρέμβαση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και πρ. Νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκου ο οποίος τοποθετήθηκε στο θέμα και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.


3,1 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση εξοπλισμού της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Άργους – Ναυπλίου

Την ένταξη του έργου με τίτλο “Αναβάθμιση Η/Μ εξοπλισμού της Εγκατάστασης Επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) Άργους – Ναυπλίου» στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης II του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», αποφάσισε ο Υπουργός Εσωτερικών Α. Χαρίτσης.
Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναλυτικά, η απόφαση του Υπουργού

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *