MAXTV.gr

Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνώ διοργανώνει την 2η Χορωδιακή Συνάντηση με τίτλο «Τραγουδάμε μαζί»

2η Χορωδιακή Συνάντηση

Τραγουδάμε μαζί

13 Μαΐου 2023, Ώρα 20.00

Αίθουσα Πολιτισμού και Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος» Άργος

Πέρυσι ευχηθήκαμε αυτή η συνάντηση να είναι η πρώτη από πολλές και να γίνει θεσμός στην πόλη μας. Φέτος βάλαμε ένα ακόμα λιθαράκι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συμμετέχουν η Γυναικεία-Νεανική Χορωδία La Vita τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης και η μαέστρος Έλενα Αλεξοπούλου, η Χορωδία Αρκίτσας και ο μαέστρος Γιώργος Κοσμίδης, η Χορωδία Λιόπετρα του Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» από το Δήμο Ευρώτα και η μαέστρος Χρυσάνθη Μάνδρου, η Δημοτική Χορωδία Μεγαλόπολης «Πυλάδης» και ο μαέστρος Στάθης Αναγνώστου και η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και το μαέστρο Νίκο Καπετάνιο. Ευχαριστούμε πολύ όλες τις χορωδίες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τιμούν με την παρουσία τους.

Τα μέλη της Χορωδίας μας καθώς τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου φροντίζουν για την άψογη διοργάνωση της βραδιάς. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ευχαριστήσουμε την Ελένη Παππά-Σούρσου και ασφαλώς το μαέστρο μας Νίκο Καπετάνιο, που με το ήθος του, τις γνώσεις του και τις άοκνες προσπάθειές του μας εμπνέει και μας πιέζει για το καλύτερο.

Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Αργολίδας για την υποστήριξή του, το κλιμάκιο Εθελοντών του Τομέα Υγείας που μαζί με τη Νοσηλεύτρια-Προϊσταμένη, κ. Μαρία Σταματοπούλου, του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Άργους θα βρίσκονται στο χώρο για να συνδράμουν υγειονομικά, καθώς και την Ποτοποιία Μαυράκη για την ευγενική της υποστήριξη σ’ όλες τις δράσεις μας.

Περιμένουμε όλες και όλους τις φίλες και φίλους του χορωδιακού τραγουδιού να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Related posts