MAXTV.gr

Μετά από μία διετή αναβολή λόγω πανδημίας, το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για ΑμεΑ στο Κέιπ Τάουν, υποδέχτηκε και πάλι μερικούς από τους πιο έμπειρους αθλητές διεθνώς.

Το συγκεκριμένο Όπεν είναι από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα της κατηγορίας του, και συμμετέχουν σε αυτό αθλητές με ακρωτηριασμένα άκρα, ημιπληγικοί και παραπληγικοί γκόλφερς, άτομα με δυσκολίες όρασης και ακοής, καθώς και αθλητές που αναρρώνουν από εγκεφαλικά επεισόδια.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Νοτιοαφρικανική Ένωση γκολφ ΑμεΑ. «Όπως η ζωή, έτσι και το γκολφ προβάλει πάντα ατέλειωτες προκλήσεις με πολλές μεταπτώσεις. Ανεξάρτητα από τις φυσικές ή αισθητικές προκλήσεις, ο χαρακτήρας στο γήπεδο γκολφ αντικατοπτρίζει την συμπεριφορά στη ζωή», δηλώνουν οι υπεύθυνοι.

«Πιστεύουμε βαθιά ότι το γκολφ μπορεί να χτίσει χαρακτήρα και να αποτελέσει εφόδιο για μία επιτυχημένη ζωή. Δυνατές χειραψίες, έντιμη βαθμολογία, τήρηση των κανόνων και ευγενικά λόγια ενθάρρυνσης είναι μερικές από συμπεριφορές που ενσταλάζουμε στους νέους παίκτες».

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Related posts