ΑΡΓΟΛΙΔΑΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τάσος Λάμπρου: Aπαράδεκτα γεγονότα που δυσφημούν την Ερμιονίδα

Μετά από μία πολύ δυσάρεστη και δύσκολη ημέρα μετά την απώλεια ,την κηδεία δύο νέων ανθρώπων στα Δίδυμα τώρα πληροφορήθηκα μέσω του διαδικτύου αλλά δυσάρεστα γεγονότα , άλλες ακραίες συμπεριφορές που έγιναν στην κοινότητα της Θερμησίας .

Αυτονόητο η καταδίκη τους, αυτονόητη η επρακτη συγνώμη από τους υπεύθυνους, αυτονόητο η διεύρυνση της υπόθεσης από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, αυτονόητο η απομάκρυνση από τα δημοτικά προεκλογικά δρώμενα ανθρώπων και μέλη των οικογενειών τους που πυρπολούν το πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, αυτονόητη η απαράδεκτη εύκολη γενίκευση αυτών των συμπεριφορών σε όλους τούς άλλους πολιτικούς αυτοδιοικητικούς αντιπάλους, τέλος αυτονόητη η αναζήτηση του Μέτρου για τις αναμενόμενες αντιδράσεις από όλες τις πλευρές.

Σε όλους εμάς επαφίεται να επικρατήσει ένα ήπιο επικοδομητικο κλίμα στην παρούσα προεκλογική περίοδο προς όφελος όλων των Δημοτών που θα έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν με νηφαλιότητα το κορυφαίο εκλογικό δικαίωμα του “εκλέγειν”με αντικειμενικά κριτήρια πολιτικής αξιολόγησης.

Μακρυά από εμάς οι ακραίες συμπεριφορές από οποίον και εάν προέρχεται και η εύκολη αξιοποίηση αυτών συμπεριφορών για μικροπαραταξιακο όφελος.

Ηρεμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα το τρίπτυχο της επόμενης προεκλογικής περιόδου

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ.

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *