MAXTV.gr

Κατά την διάρκεια της συνάντησης είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κλάδος ευρύτερα, αλλά και να συζητήσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάκαμψη της εμπορικότητας στην πόλη του Άργους.

Στο επίκεντρο της συζήτησης οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με τις απανωτές κρίσεις ,υγειονομική -ενεργειακή, η αδυναμία πρόσβασης των εμπορικών επιχειρήσεων σε τραπεζικό δανεισμό και χρηματοδοτικά προγράμματα, η ανάγκη για μείωση στον εισαγωγικό συντελεστή φορολόγησης, στην προκαταβολή φόρου, στις εργοδοτικές εισφορές, στον ΕΝΦΙΑ και γενικά στα φορολογικά βάρη που επωμίζονται επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Συμμετέχοντας όλα αυτά τα χρόνια στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας, προσπαθούμε πάντα με γόνιμο διάλογο να ανταποκριθούμε στις προτάσεις του εμπορικού κόσμου και να στηρίξουμε την τοπική αγορά. Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να κινείται και η κεντρική διοίκηση της χώρας, έτσι ώστε να βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση και να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις όποιες δυσκολίες δημιουργούνται.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τζίμου Αναστασία και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το έργο και την συνεχή τους προσπάθεια, να αναδεικνύουν τα προβλήματα του κλάδου.

Παναγιώτης Ψυχογυιός
Οικονομολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Related posts