MAXTV.gr

Στο Ναύπλιο θα διεξαχθεί το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος στο μπάσκετ με αμαξίδιο, όπως ανακοίνωσε η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

”Η σταθερή και διαρκής προσπάθεια της ΟΣΕΚΑ, να διοργανώνονται οι μεγάλες αθλητικές της εκδηλώσεις σε πόλεις, που δεν υπάρχουν ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο, συνάντησε την αγάπη για τον αθλητισμό και τον άνθρωπο του δήμου Ναυπλιέων κι έτσι το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της Α1 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 20-21 Μαΐου (η ημερομηνία πιθανότατα θα μεταφερθεί καθώς ανακοινώθηκαν εκλογές στις 21 Μαΐου) στο κλειστό γήπεδο του Ναυπλίου. 

Οι συναντήσεις που είχαν ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης, ο Αντιπρόεδρος, Θανάσης Βίγλας, κι ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Χρήστος Καλούδης, με τον δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο (φωτό) και τη διοίκηση του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), έδειξαν από την αρχή ότι θα υπάρξει συνεργασία, καθώς υπήρχε εξαιρετική διάθεση, από την πρώτη στιγμή.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον Θανάση Μελεούνη, μέλος του τεχνικού τιμ του Άτλαντα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει το φάιναλ φορ στο Ναύπλιο, αλλά και στην Πρόεδρο Επαγγελματιών Τολού, Μάνια Δεδέα, για τη συνδρομή της στην προσπάθειά μας. 

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας θα γίνει… πρωτεύουσα του μπάσκετ με αμαξίδιο, φιλοξενώντας τη μεγαλύτερη διοργάνωση και συνάμα τη γιορτή του χώρου. Σύντομα θα ανακοινώσουμε παράλληλες δράσεις, αλλά και περισσότερες πληροφορίες, γύρω από το φάιναλ φορ του Ναυπλίου”.

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Ο Δήμος Ναυπλιέων στο επίκεντρο του Ελληνικού Αθλητισμού με μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) θα διοργανώσουν στο Ναύπλιο το Final 4 του πρωταθλήματος της Α1.

Ως Δήμος Ναυπλιέων θα φιλοξενήσουμε μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό αποτύπωμα, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του ιδιαίτερου αυτού αθλήματος.

Το Ναύπλιο η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας θα γίνει και «πρωτεύουσα» του μπάσκετ με αμαξίδιο για το 2023, φιλοξενώντας το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του χώρου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής και οι παράλληλες δράσεις που θα πλαισιώσουν τη μεγάλη αυτή «μπασκετική γιορτή».

Στις συναντήσεις που έγιναν μεταξύ του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο με τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ Χάρη Περδίκη, τον Αντιπρόεδρο Θανάση Βίγλα και με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Χρήστο Καλούδη από την πρώτη στιγμή υπήρξε ταύτιση απόψεων και εξαιρετική διάθεση συνεργασίας για τη φιλοξενία του Final 4 μπάσκετ με Αμαξίδιο για το 2023 στο Ναύπλιο.

Ως Δημοτική Αρχή θα υποστηρίξουμε πολυεπίπεδα την προσπάθεια της ΟΣΕΚΑ, αφενός για την αρτιότερη δυνατή διοργάνωση και αφετέρου για την εξάπλωση του αθλήματος, σε όλη την χώρα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε τους αγώνες με τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της χώρας γεμίζοντας τις κερκίδες και στηρίζοντας με την παρουσία σας όχι μόνο αθλητές αλλά και μαχητές της ζωής που δίνουν τον καθημερινό αγώνα με το αμαξίδιο τους.

Related posts