MAXTV.gr

Σπουδαία εμφάνιση για τα κορίτσια του ΦΕΙΔΩΝΑ που επικράτησαν στο Αγρίνιο έναντι της ΑΕΚ Μεσολογγίου με σκορ 1-3, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής του Πρωταθλήματος Γυναικών. 

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΦΕΙΔΩΝ κατέλαβε τη 2η θέση στον όμιλο (33 βαθμοί) και θα αγωνιστεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που τερμάτισε πρώτος με διαφορά 4 βαθμών, σε έναν ή δύο αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν ποια από τις δυο ομάδες θα κερδίσει το εισιτήριο για την Α’ Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, με την ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ να παίρνει τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχες, παρά τις απουσίες, εμφανίστηκαν διαβασμένες και ιδιαίτερα μαχητικές, με συμπαγή άμυνα και απείλησαν κυρίως με αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις.

Οι φιλοξενούμενες αγωνίστηκαν εξαρχής με επιθετικό προσανατολισμό, είχαν την κατοχή της μπάλας, έψαξαν με υπομονή το γκολ της νίκης και το πέτυχαν την κατάλληλη στιγμή.

Το σκορ άνοιξε η Μαρκέλλα Πάστρα στο 14’ , για να ισοφαρίσει για την ΑΕΚ Μεσολογγίου η Μαρία Μόκκα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση στο 24’. Ο ΦΕΙΔΩΝ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 88’ με καταπληκτικό σουτ της Μαρκέλλας Πάστρα και λίγο αργότερα (90’) κλείδωσε τη νίκη με σουτ της Άννης Παραλυκούδη από κοντινή απόσταση.

Η σημαντική αυτή αναμέτρηση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων, που παραβρέθηκαν στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου ή την παρακολούθησαν διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας e-maistros.gr (πάνω από 1.000 προβολές).

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, με τις παίκτριες των δύο ομάδων να παρουσιάζουν ένα αξιόλογο θέαμα, αντάξιο της ιστορίας τους και του ήθους που πρεσβεύουν. Πριν τη σέντρα, το γηπεδούχο σωματείο τίμησε τον προπονητή του ΦΕΙΔΩΝΑ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο γυναικών.
Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ ευχαριστεί θερμά το φιλικό σωματείο της ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για τη φιλοξενία που έλαβε και εύχεται υγεία και πρόοδο σε όλους τους συντελεστές του.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην αθλήτρια της ΑΕΚ Μεσολογγίου Taila Gomez Farias που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γ. Γουλής): Souza, Μόκκα, Λαζανά Β., Σταυροπούλου, Οικονόμου, Gomez, Λαζανά Ι., Χριστοπούλου (75’ Αρβάλη), Βράνα-Τριανταφύλλου, Τσίντζουρα (90’ Βητοράτου), Παπαϊωάννου (80’ Βασιλείου).

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας): Μούγιου Μ-Σ, Κουκουμάνου, Σταύρου, Γκότση, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη (52’ Δημητρίου), Μούγιου Μ-Λ (66’ Παραλυκούδη), Σαμπάνη, Τριανταφύλλου, Πάστρα (90’ Ξηνταροπούλου).

Related posts