ΑΡΓΟΛΙΔΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυργιώτικα: Ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση στην πλατεία του χωριού μας με σκοπό τη δεντροφύτευση

Ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση στην πλατεία του χωριού μας με σκοπό τη δεντροφύτευση ,τον καλλωπισμό της και παράλληλα την ευαισθητοποίηση μικρών 🚸 και μεγάλων για την αξία των δέντρων🌳🌴, του πρασίνου και την προστασία του περιβάλλοντος .

✅Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια άριστης συνεργασίας του Μορφωτικού &Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργιωτικων «Ο Άγιος Γεώργιος» ,του Εκκλησιαστικού συμβούλιο του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου και της Κοινότητας μας .Υπενθυμίζω ότι υπό δύσκολες συνθήκες πανδημίας ,με τη στήριξη του Δήμου μας και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ προγραμματίσαμε και πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις & δρασεις με θετικό πρόσημο για το χωριό μας.

➡️Σεμινάριο Α Βοηθειών ,αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών ,φωτογραφική λαογραφικη έκθεση με εκθέματα ,εορταστικές εκδηλώσεις ,ποδήλαταδες ,συγκέντρωση τροφίμων για κοινωνικές δομές,παραδοσιακές εκδηλώσεις.

📌Συνεχίζουμε και δεν ξεχναμε ότι στη ζωή υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων,οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι.Οι απαισιόδοξοι έχουν συνήθως δίκιο. Αν όμως η ανθρωπότητα έφτασε ως εδώ, αυτό το χρωστάει στους αισιόδοξους.

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *