MAXTV.gr

Η ΑΕ Ερμιονίδας μπορεί να προηγήθηκε, στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον – πρωτοπόρο – ΑΣ Ρόδου, αλλά έχασε (4-1) στο νησί των Ιπποτών, την Κυριακή (02/04), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ερμιονίδας παρέμεινε στους 34 βαθμούς (10-4-8/34-29), ούσα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, γνωρίζοντας την ήττα (1η με τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς στον πάγκο), μετά από τρεις σερί νίκες. Την ερχόμενη αγωνιστική (23η) ο σύλλογός μας θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, το Σάββατο (08/04), τον ΑΟ Πυλίου Κω.

Η ΑΕ Ερμιονίδας προσπάθησε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα στη Ρόδο, κατάφερε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό της και να προηγηθεί (0-1) με πανέμορφο γκολ του Τρέσα στο 17’, αλλά τα «ελάφια» ισοφάρισαν άμεσα (20’) με εκτέλεση πέναλτι του Μπαρμπαρούση.

Η γηπεδούχος σκόραρε άλλα δυο γκολ σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, στο 38’ έγινε το 2-1, ξανά με τον 32χρονο επιθετικό και πρώτο σκόραρε του ομίλου, ενώ στο 52’ ο Τσούτσης πέτυχε το 3-1, μετά από κόντρες.

Είχε προηγηθεί για την ΑΕ Ερμιονίδας πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41’ σουτ του Κάλα Ι., με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο τέλος (88’) του παιχνιδιού από τον Τζουανάκη.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα

-Η ΑΕ Ερμιονίδας κατάφερε να προηγηθεί (0-1) στο 14’, όταν ο Τρέσα πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ψιμόπουλου με μακρινό σουτ.

-Ο ΑΣ Ρόδος απείλησε στο 17’. Ο Μπαρμπαρούσης έπιασε την κοντινή κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και έφυγε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο από τη γηπεδούχο.

-Ο διαιτητής Τσολακίδης έδωσε πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου στο 20’ σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπαρμπαρούση, μετά από το παράλληλο γύρισμα του Κάμπα. Ο 32χρονος επιθετικός των «ελαφιών» σκόραρε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 1-1.

-Στο 27’ για τον ΑΣ Ρόδου ο Νικολόπουλος Κ. έκανε σέντρα-σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

-Ο Δούμτσης για τη γηπεδούχο, βρήκε στο 32’ τον Κάμπα σε καλή θέση, αλλά ο Πονηρός απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.

-Ο Κάμπα εκτέλεσε το κόρνερ, στο 33′, για τα «ελάφια», ο Μπαρμπαρούσης έπιασε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

-Ο ΑΣ Ρόδος έχασε διπλή ευκαιρία στο 37’. Αρχικά, ο Πονηρός σταμάτησε τον Δούμτση από θέση τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τσούτσης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

-Το 2-1 για τα «ελάφια» έγινε στο 38’, με σκόραρε ξανά τον Μπαρμπαρούση, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε.

-Στο 41′ απείλησε η ομάδα μας, όταν ο Κάλα Ι. πραγματοποίησε πολύ ωραίο σου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, και η μπάλα έφύγε λίγο άουτ, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει 2-1.

-Για τη γηπεδούχο ο Δούμτσης σούταρε, στο 48′, μέσα από την περιοχή, και απομάκρυνε δύσκολα στη γωνία του ο Πονηρός.

-Στο 50′ για τον ΑΣ Ρόδος, ο Κάμπα πέρασε όμορφα στον Μπαρμπαρούση, με τον Πονηρό να διώχνει σωτήρια με τα πόδια, την προσπάθεια του επιθετικού της γηπεδούχου.

-Τα «ελάφια» έφτασαν στο 3-1 στο 52′, όταν ο Τσούτσης ευνοήθηκε από τις κόντρες και σκόραρε με κοντινό πλασέ.

-Ο Μπαρμπαρούσης έκανε, στο 61′, παράλληλο γύρισμα για τον σύλλογο των Δωδεκανήσων, ο Κάμπα έπιασε σουτ στην κίνηση, που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

-Το τελικό σκορ (4-1) διαμορφώθηκε στο 88’. Ο Τζουανάκης σκόραρε για τον ΑΣ Ρόδου μετά από ωραία ατομική ενέργεια

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσολακίδης, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Ρούσσο και Κατελανάκη (όλοι του συνδ. Αθηνών).

Οι συνθέσεις:

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Τρόκα, Σουλάι, Μάγκας, Νικολόπουλος Κ. (60’ Μαντικός), Ζόγκας (71’ Μουζακίτης), Γκουέδες, Δούμτσης, Μπαρμπαρούσης, Τσούτσης (60’ Τζουανάκης), Κάμπα.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Πονηρός, Κουζής, Βιρβίλης, Νικολόπουλος Ν. (46’ Κάλα Στ.), Τρέσα, Άντουνιτς, Φουρνάρος, Γκαμάνης, Κάλα Ι. (55’ Μαστοράκης), Κοτσοβός, Λαντίκας (81’ Καράι).

Related posts