ΑΡΓΟΛΙΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρούσα στις Περιφερειακές εκλογές η Πράσινη Πελοπόννησος – Το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας

H ΠΡΑΣΙΝΗ κοινωνική ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ θα είναι παρούσα και σε αυτές τις Περιφερειακές εκλογές.

Για πρώτη ίσως φορά στην Ελλάδα λαμβάνει μέρος σε περιφερειακές εκλογές μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Παράταξη που αποτελείται από πολίτες αυτού του τόπου πέρα από χρώματα και κόμματα, αλλά με ιστορία στον ακτιβισμό και στα κινήματα. Επικεφαλής, μα όχι αρχηγός, αυτής της ομάδας είναι μια δυναμική γυναίκα, γνωστή στους Πελοποννήσιους για την δράση της και την μαχητικότητά της, η Δήμητρα Λυμπεροπούλου γεωπόνος και εκπαιδευτικός.

Στην παράταξη αυτή συμμετέχουν άνθρωποι που δεν ανήκουν σε κόμματα, ανήκουν όμως σε συλλογικότητες και κινήματα, οι περισσότεροιδε δεν ήταν ποτέ πάλι υποψήφιοι και η πλειοψηφία είναι γυναίκες !!!!! Σχεδόν το 30% είναι κάτω των 30 με 35 ετών!!!

Δεν είμαστε αγανακτισμένοι πολίτες αλλά είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε άλλους να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς.

Η προσπάθεια μας αυτή, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, αποτελεί το κύμα που θα μετατραπεί σε ένα τσουναμι ανθρώπων που δεν μένουν πια θεατές αλλά πρωταγωνιστές στις ζωές τους και στις ζωές των παιδιών τους.

Σε μια εποχή που το περιβάλλον, η κοινωνία, αλλά και η δημοκρατία στέκουν σιωπηλοί θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου, εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η σιωπή είναι η πιο δυνατή κραυγή , αυτή την κραυγή φιλοδοξούμε να εκφράσουμε. Η φωνή μας ….. φωνή συνείδησης !!!

Το ψηφοδέλτιο μας δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό γιατί εμείς τους ανθρώπους δεν τους μετράμε με το πόσους ψήφους θα φέρουν αλλά με το αν εκφράζουν το μέλλον που θέλουμε.

Με εκτίμηση Δήμητρα λυμπεροπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

1 Αγγέλαινα Άννα

2 Αποστόλου Σπυρίδων

3 Βάρτζελης Γεώργιος

4Θεοδωροπούλου Ευσταθία (Εφη)

5Λυμπεροπούλου Σωτηρία

6 Μερκούρη Βασιλική (Βίκυ)

7 Μπούρας Μάριος

8 Παπαγεωργόπουλος Γεωργιος Αναστάσιος

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *