MAXTV.gr

Ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς θα είναι λίγο για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα, στην πιο δύσκολη και συνθέτη διαδικασία για μένα ως τώρα.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερα ,με τις μικρές εκείνες δυνάμεις μου, να σας πείσω ότι αξίζει να ασχοληθούμε με την πολιτική με ένα διαφορετικό ύφος και ήθος. Είμαι χαρούμενος που έβαλα το λιθαράκι μου για να πείσω όλο αυτό διάστημα της προεκλογικής μου εκστρατείας την νέα γενιά να πιστέψει στην πολιτική ξανά .

Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα να γυρίσω όλη την Αργολίδα . Να μιλήσω με όσους περισσότερους πολίτες μπορούσα , για τα προβλήματα τους , το μέλλον της Αργολίδας και για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Κρατάω πολλά απ’αυτή την μάχη , κυρίως κρατάω στην καρδιά μου την οικογένεια μου που ήταν πάντα διπλά μου, αλλά και όλα αυτά τα παιδιά που τόσο καιρό γυρίσαμε όλο τον νομό μαζί και μεταφέραμε το μήνυμα της Αλλαγής και της Ανανέωσης.

Χαίρομαι που έδωσα ένα τίμιο αγώνα δίπλα σε δυνατούς και άξιους συνυποψήφιους , που μαζί με την νομαρχιακή και τα στελέχη μας ,καταφέραμε να σηκώσουμε την παράταξη στην Αργολίδα ακόμα ψηλότερα από το 2019. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ανδρέα Πουλά για την επανεκλογή του και να του ευχηθώ καλή και εποικοδομητική θητεία,προς όφελος της Αργολίδας.

Είμαι περήφανος που συνέβαλα και εγώ στην μεγάλη επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Ο ελληνικός λαός έδειξε ότι η παράταξη έχει βαθιές κοινωνικές ρίζες, και η νέα γενιά απέδειξε ότι είναι εδώ και τα επόμενα χρόνια θα κάνει την παράταξη πρωταγωνίστρια.

Τώρα ξεκινάμε !

Related posts