MAXTV.gr

φαίνεται πως δεν ήταν τροχαίο αλλά σκόπιμη ενέργεια και είχε προηγηθεί διαπληκτισμός των δύο ανδρών, όπως μας δήλωσε ο ίδιος ο ντελιβεράς σε επικοινωνία που είχε μαζί μας.

Συγκεκριμένα, όπως μας είπε, ο ντελιβεράς που εκείνη την ώρα δεν εργαζόταν, κινούνταν με κατεύθυνση το λιμάνι από την Λαγκαδούλα, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο δράστης, βγήκε στην μέση του δρόμου από κάθετο δρόμο, στην Πλαζ. Εκεί ο ντελιβεράς του ζήτησε τον λόγο, με αποτέλεσμα να κατέβει από το ΙΧ ο οδηγός και να λογομαχήσουν με βρισιές. Τότε, ο ντελιβεράς πήρε το μηχανάκι και απομακρύνθηκε αλλά ο δράστης τον καταδίωξε με το αυτοκίνητο. Λίγο πριν το μπαράκι Vida έκανε στην άκρη και σταμάτησε για να αποφύγει την σύγκρουση, αλλά ο δράστης έπεσε επάνω του και τον παρέσυρε.

Αμέσως μετά το χτύπημα, ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο και κινήθηκε απειλητικά προς τον αιμόφυρτο ντελιβερά. «Ερχόταν να μου ρίξει μπουνιές, ενώ ήταν ξεκάθαρο πως ήταν μεθυσμένος», μας είπε στην επικοινωνίας μας. «Πήρε και το κινητό μου τηλέφωνο και το έσπασε». Την ώρα που γινόταν η φασαρία και κάποιοι προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον εκτός εαυτού δράστη, τον πλησίασε γνωστός αστυνομικός που εκείνη την ώρα έπινε καφέ στο λιμάνι, με αποτέλεσμα να επιτεθεί και στον αστυνομικό.

Την υπόθεση ανέλαβε το λιμενικό, αφού η περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο ανήκει στο λιμενικό και όχι στην αστυνομία. Όμως, δύο ώρες μετά το συμβάν, ο δράστης που είχε αφεθεί ελεύθερος, πήγε στο μαγαζί που δούλευε ο ντελιβεράς και ζητούσε να μάθει που είναι σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης, ήταν τόσο εκτός εαυτού που απείλησε να βάλει φωτιά στο μαγαζί! Μετά και αυτό το συμβάν, ο ιδιοκτήτης που όπως μας είπε δεν μπορεί να καταλάβει πως αφέθηκε ελεύθερος ο δράστης, προχώρησε σε μήνυση μαζί με τον ντελιβερά.

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο γιατί αφέθηκε τόσο γρήγορα ελεύθερος από ένα τέτοιο συμβάν ο δράστης. Όμως το θύμα λέει πως η απάντηση των ανθρώπων του λιμενικού, ήταν πως η ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στον δράση, δεν ήταν αυτή που να δικαιολογήσει την αυτόφωρη διαδικασία!

Εμείς επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους του λιμενικού και μας είπαν πως αργότερα εντός της ημέρες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση!

Related posts