MAXTV.gr
BINTEO DRONEΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΩΡΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΙΣΤΟΡΙΚΑ

Η υποδοχή των ιερών λειψάνων και ο αρχιερατικός εσπερινός των εγκανίων του νεοαναγειρόμενου ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Ναύπλιο BINTEO

Ο Εσπερινός των εγκαινίων του νεοαναγειρόμενου Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκαν από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. 

Το εκκλησάκι κτίσθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου όπου και έγινε η Υποδοχή Ιερών Λειψάνων προς κατάθεση αυτών στην προς εγκαινιασμό Αγία Τράπεζα του Ιερού Ναού.
Ο εφημέριος του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας, τους Ιερείς και τους πιστούς που προσήλθαν στον εσπερινό των εγκαινίων του ιερού ναού που είναι αφιερωμένος στον Όσιο Παΐσιο και ιδιαιτέρως τους δωρητές που χωρίς αυτούς δεν θα είχε ολοκληρωθεί ο ναός του Αγίου.


Το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου θα τελεσθεί ο όρθρος και η τελετή των εγκαινίων και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Related posts