ΑΡΓΟΛΙΔΑΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Επιδαύρου: Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με τον Τάσο Χρόνη και με τη “Δύναμη Προοπτικής”

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου γνωστοποίησε πως ο Γιάννης Παρασκευόπουλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και έκανε την εξής δήλωση:

“Με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο γνωριζόμαστε από τα έδρανα των πρώτων τοπικών συμβουλίων νέων το 2008! Είναι Εξωστρεφής, επικοινωνιακός και με έντονη τη διάθεση ενασχόλησης με τα κοινά από μικρή ηλικία. 

Γεννημένος το 1984 τα 15 τελευταία χρόνια είναι επιχειρηματίας στο Λυγουριό και μένει μόνιμα στον Άγιο Δημήτριο είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. 

Διπλωματούχος του ΟΕΕΚ Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με την ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Πτυχιούχος Ιεροψάλτης έχει αποκτήσει Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Οικονομικά. 

Ο Γιάννης πέραν του ότι έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ασκληπιείου ως Πρόεδρους του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Υπήρξε μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Επιδαύρου. Είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας καθώς οι συνάδελφοί του τον ψήφισαν για 2 συνεχόμενες θητείες σε αυτήν την θέση και πριν 2 μήνες τον επέλεξαν να είναι μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος. 

Σε αυτή την πρώτη προσπάθεια του για τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, θα τον καλωσορίσουμε στην ομάδα της Δύναμη Προοπτικής και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *