MAXTV.gr

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις εκλογές της 21ης Μαϊου είμαι υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα. Στον τόπο που ζούμε με την οικογένειά μου, στον τόπο που εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Υποψήφια για να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες.

Σε όλη μου τη διαδρομή, προσπαθώ να είμαι μέρος της προόδου. Να στέκομαι με δυναμισμό απέναντι στα προβλήματα και να

παλεύω να βρεθούν λύσεις. Να κοιτάζω μπροστά. Στην ίδια κατεύθυνση με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα τελευταία 4 χρόνια η Ελλάδα πήγε μπροστά, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που ανέκυψαν. Η βασική υπόσχεση για λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές και μεγαλύτερη ασφάλεια τηρήθηκε. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμα που πρέπει να αλλάξουν. Και γι‘ αυτό είμαστε εδώ: για να δώσουμε και να κερδίσουμε τις δύσκολες μάχες και της επόμενης τετραετίας.

Σε αυτήν την πορεία θέλω να συμβάλλω και εγώ. Με εφόδια την επιστημονική μου γνώση. Την επαγγελματική μου πορεία. Την αποτελεσματικότητα που επέδειξα στη διοίκηση ενός φορέα γενικής κυβέρνησης. Και με μια υπόσχεση: θα εργαστώ για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας, των ανθρώπων του, των παιδιών μας.

Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στην επόμενη Βουλή, για να φέρουμε την Αργολίδα, μαζί, στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Με εντιμότητα, δυναμισμό, ενσυναίσθηση και σκληρή δουλειά. Να πάμε μαζί μπροστά! Μπροστά, δυνατά!»

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Related posts