MAXTV.gr

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα και την επανεκλογή του:

«Το συγκλονιστικό αποψινό εκλογικό αποτέλεσμα δεν επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας, μια σαφής εντολή για τέσσερα ακόμα χρόνια ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ευθύνη είναι για μας τεράστια. Από αύριο σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τη μεγάλη κοινωνική συμμαχία που ζητά ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, έργο και αποτέλεσμα.

Κι εδώ στην Αργολίδα, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά την προσπάθεια που εξασφαλίζει τις αναγκαίες παρεμβάσεις και τα έργα που δικαιούμαστε και αξίζουμε για την ολόπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου που με την ψήφο τους ανανέωσαν ξανά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Όπως πάντα, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω στο έπακρο την εντολή τους. Μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα που αποδεδειγμένα παράγει έργο και αποτέλεσμα για ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία».

Related posts