MAXTV.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αστυνομικό Δελτίο Περ. Πελοποννήσου: Νεκρός 66χρονος από ανατροπή τρακτέρ – Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Τον θανάσιμο τραυματισμό από ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα, συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά, περιλαμβάνει το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και για ναρκωτικά

Συνελήφθη, προχθές (12.5.2023) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 43χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, είχε διαπράξει -2- διαρρήξεις οχημάτων, όπου αφαίρεσε είδος ένδυσης, τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα και εργαλείο, καθώς και -1- απόπειρα διάρρηξης οχήματος. Αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -20- ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες (13.5.2023) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 43χρονος ημεδαπός γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -5,85- γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή 42χρονου συνεπιβάτη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σουγιάς με μήκος λάμας -7- εκατοστά, καθώς και ποσότητα ουσίας, συνολικού βάρους -7,88-, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από γεωργικό ελκυστήρα

Χθες (13.5.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χαράδρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθη, χθες (13.5.2023) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (12.5.2023) το μεσημέρι, διέρρηξε όχημα ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 53χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανωτέρω ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Related posts