MAXTV.gr

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας 8 Μαΐου στο λιμάνι της Ερμιόνης στην Αργολίδα, όταν αγροτικό αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στη θάλασσα.

Ο ιδιοκτήτης του δεν ήταν μέσα στο αμάξι, το οποίο ήταν αραγμένο στον κεντρικό μόλο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο – που είχε φορτίο – ξεκίνησε να… κυλάει με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό, προφανώς επειδή δεν είχε δεθεί καλά το χειρόφρενο.


Βοήθησαν τουρίστες

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν πολίτες και δυνάμεις του Λιμενικού, όπως και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Τουρίστες από γιοτ κατάφεραν να δέσουν με σχοινιά το αμάξι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη βυθιστεί.

Στη συνέχεια ειδικός γερανός έβγαλε το αυτοκίνητο από το νερό και το φόρτωσε σε φορτηγό οδικής βοήθειας.

Τι αναφέρει το Λιμενικό
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης για περιστατικό πτώσης οχήματος χωρίς επιβαίνοντες στη θάλασσα, στον κύριο λιμένα Ερμιόνης.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ένα Ι.Χ.Ε. όχημα βρισκόταν εντός θαλάσσης, το οποίο στη συνέχεια ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανό.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή

Related posts