ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις της “Ναυτικής Ναυπλιάδας” εκτός από την εικαστική έκθεση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου συνήλθεσε έκτακτη Συνεδρία του την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023, με μοναδικό θέμα συζήτησης : ΄΄Ακύρωση της συνδιοργάνωσης και συμμετοχής του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ στις εκδηλώσεις της ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2023΄΄, με εξαίρεση την εκδήλωση της Κυριακής 20 Αυγούστου που αφορά στην εικαστική έκθεση΄΄.

Αιτία της ακύρωσης είναι η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Γιώργου Καρατάσου, ο οποίος εξακολουθεί να είναι μαζί μας με το πνεύμα και το σώμα του.

Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα :

· την ακύρωση των εκδηλώσεων της ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2023΄΄, με εξαίρεση την εκδήλωση της Κυριακής 20 Αυγούστου που αφορά στην εικαστική έκθεση (επειδή, ήδη, οι καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει και έχουν υποβάλει τα έργα τους) και τους ναυταθλητικούς αγώνες του Σαββάτου 26 Αυγούστου με την χορήγηση αναμνηστικών μεταλλίων στους αθλητές (επειδή, ήδη, τα μετάλλια βρίσκονται στην διάθεση των συνδιοργανωτών).

· η εικαστική έκθεση της ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2023΄΄ να αφιερωθεί στον Γιώργο Καρατάσο αφού για αυτήν πάλεψε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ τέθηκε υπόψη όλων των φορέων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ΄΄.

Έτσι, ενημερώθηκαν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Σύλλογος των Απανταχού Ναυπλιέων΄΄Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ΄΄. Όλοι οι συνδιοργανωτές συμφώνησαν με την απόφαση του Δ. Σ. του Συλλόγου και οι εκδηλώσεις της ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2023΄΄ θα περιοριστούν στις αναφερθείσες.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *